De Zonnepanelen Koning

Zonnepanelen op de zaak

Service op maat

Zorgeloze installatie

20 jaar garantie

Zakelijk zonnepanelen kopen?

Of je nou een groot bedrijfspand hebt, een eenmanszaak of een klein winkeltje in de stad: Zonnepanelen zijn een geweldige optie voor ieder bedrijf. Direct na de installatie van de panelen zullen je maandelijkse energiekosten namelijk richting 0 gaan. De investering heb je dan ook binnen een mum van tijd terugverdiend. En voor ondernemers is dat nóg voordeliger dan voor particulieren: zo kun je de BTW terugvragen en de afschrijving opvoeren als bedrijfskosten.

Heeft mijn bedrijf zonnepanelen nodig?

Zonnepanelen zijn de juiste keuze voor ieder bedrijf dat wil besparen op de energierekening. Het klopt dat er een investering nodig is om de panelen te kopen en te installeren. Maar dit verdien je al binnen enkele jaren terug. Daarna zullen de zonnepanelen alleen maar geld opleveren. Benieuwd naar de terugverdientijd voor jouw situatie? Laat je dan vrijblijvend adviseren.

Hoeveel zonnepanelen heeft mijn bedrijf nodig?

Het aantal benodigde zonnepanelen is afhankelijk van je gemiddelde energieverbruik. Dit uitrekenen voor jouw situatie? Lees in de FAQ hoe dit moet. Zodra je hebt bepaald hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, willen we kijken hoeveel zonnepanelen op het dak van je bedrijf passen. Dit is simpelweg gelimiteerd door het beschikbare oppervlak.

Waar moet ik nog meer op letten?

Naast het aantal zonnepanelen dat je aanschaft, is het ook belangrijk om te checken welke zonnepanelen het beste geschikt zijn voor jouw situatie. Vergelijk zelf het door ons samengestelde assortiment bij Producten. Verder is ook de installateur van uitermate groot belang. Zonnepanelen plaatsen is namelijk een specialistische klus. Daarom zorgen onze professionals voor de beste service, en bieden we ook nog eens 20 jaar garantie.

Nog vragen? Check dan onze FAQ-pagina. Hier geven wij het antwoord op de meest gestelde vragen.

Offerte opvragen