De Zonnepanelen Koning

Zonnepanelen voor thuis

Service op maat

Zorgeloze installatie

20 jaar garantie

Zonnepanelen kopen?

Iedereen kan zijn voordeel doen met zonnepanelen. Heeft jouw huis een dak? Dan zijn zonnepanelen altijd het overwegen waard. Vanaf het moment dat de zonnepanelen bij jou thuis zijn geïnstalleerd, zal je energierekening gelijk dalen. Uiteraard vereist het eerst een investering, maar die heb je in een mum van tijd terugverdiend. Daarnaast zijn er ook nog subsidieregelingen, en kun je profiteren van BTW teruggave. Kortom, alleen maar voordelen.

Heb ik zonnepanelen nodig?

Zonnepanelen zijn een goede keuze als je de energierekening omlaag wil brengen. Dit vraagt natuurlijk eerst om een investering, maar elke paneleneigenaar verdient dit dubbel en dwars terug. Ben je nou benieuwd hoelang het duurt voordat jij de zonnepanelen zult terugverdienen? Neem dan vooral contact op voor persoonlijk advies.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Hoeveel zonnepanelen bij jouw situatie passen, is met name afhankelijk van de hoeveelheid energie die je gemiddeld verbruikt. Zelf uitrekenen hoeveel zonnepanelen passen bij jouw energieverbruik? Daar is een simpel trucje voor: lees het in onze FAQ. Zodra je weet hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, wil je bekijken of deze panelen ook allemaal op je dak passen.

Waar moet ik nog meer op letten?

Bij de aanschaf van zonnepanelen zijn er een aantal dingen waar je op wilt letten: Allereerst, hoeveel heb je er nodig? En dan ten tweede: Welke zonnepanelen passen bij jouw situatie? Het ene zonnepaneel is namelijk het andere nog niet. Lees hier meer over bij Producten. Verder wil je natuurlijk de juiste installateur inhuren. Daarom werken wij alleen met professionals en geven wij de ultieme zekerheid met 20 jaar garantie.

Nog vragen? Check dan onze FAQ-pagina. Hier geven wij het antwoord op de meest gestelde vragen.

Offerte opvragen